Strøm

I den grad du har sett mye på TV eller hører på radio så har du sikkert lagt merke til at det er mye som skal være rett før du får det som du trenger. Her er det også mye du kan lære. Bruk det som er viktig for deg og lag dine egne tilnærmer til oppgaver og situasjoner som du selv finner. Når det er sagt så er det også viktig at du bruker tiden din fornuftig. Ikke gjør alt selv, men skaff deg heller en jobb slik at du kan bruke din jobb til å betale for alle de andre tingene du trenger. Dette er ikke så rart og heller ikke noe stort problem, så lenge du tjener nok. Hva er så nok? Her er det mye som kan være med på å gjøre ting bedre for deg. Når du trenger å gjøre ting bedre, så er det viktig for deg å gjøre dette best mulig. Strøm hjelper deg til å gjøre alle gjøremål best mulig. Ikke tenk på alt, men tenk på det som betyr noe. Strøm betyr noe når den virker, og blir fort en utfordring når den ikke virker.

Vær

Det som er interessant med strøm er at vær kan ha veldig mye å si, samtidig som den kan ha veldig lite å si. Skal du være med på noe som gir deg mye så er det viktig at du bruker veldig mye tid på alt samme. Ikke bruk så mye tid på deg selv, men bruk mye tid på akkurat det du har og det du kan få. Vær er noe du ikke selv kan kontrollere, men noe som kontrollerer deg. Er du avhengig av strøm er det lett for at det blir strømbrudd når det blåser mye. Om du bor i Norge så er du avhengig av at naturen legger grunnlaget for strømmen. I Norge er det vann som produserer strøm, så vi vil gjerne at det regner og at det snør om vinteren. Det gir vann som igjen gir strøm. I andre land kan det være motsatt. Da kan solen være viktig slik at man får nok sol til å skinne over alt.

Prisendringer

Når du trenger strøm så er det viktig at du bruker mest mulig av din tid til å jobbe med strømmen når du trenger det og med å spare den når du har lyst til det. Endringer i pris i Norge skjer ofte på grunn av været. Når du trenger noe så er det viktig at du får dette. Ta tak i det du vil ha slik at du får akkurat det du trenger. Vær kan du ikke endre, men du kan alltid jakte beste selger av strøm og finne en billig strømleverandør. Husk derfor at jo dårligere vær det er i Norge jo billigere blir strømmen. Jo bedre vær jo dyrere blir strøm. Dårlig vær er derfor hyggelig for lommeboken.