Hvordan bli kvitt maur og andre innsekter på badet

Vi dekker hele Norge

Ring oss og få et uforpliktende tilbud på tlf: 489 19 380 (døgnåpent)

Det er ikke alltid like hyggelig å ta et bad, spesielt ikke når det er maur og andre innsekter i badekaret. Heldigvis finnes det noen enkle tips som kan hjelpe deg med å kvitte deg med disse problemene. Først av alt, sørg for å rydde bort alt som kan fungere som mat for maur og andre insekter. Dette inkluderer alt fra matrester til døde insekter. Også, sørg for å holde badekaret og baderomsmøblene rene og friske. For å bli kvitt maur og andre insekter på badet, kan du også bruke en håndholdt vakuum eller en støvsuger. Disse verktøyene er veldig effektive for å fjerne maur og andre små insekter fra overflaten av badekaret. Det er også viktig å tørke badekaret godt etter bruk. Dette gjelder spesielt for hjørnene og de andre stedene som er vanskelige å nå. Husk også å lufte badekaret godt etter bruk for å forhindre at maur og andre insekter trives der.

Finn din Rørlegger i Oslo her

Les gjerne Hva er en Rørleggervakt her

kakkerlakker på badet
kakkerlakker på badet

Bli kvitt maur og andre innsekter på badet – enkelt og greit!

Det er mange måter å bli kvitt maur og andre insekter på badet. Det enkleste og mest effektive er å bruke insektmidler. Det finnes mange forskjellige typer insektmidler på markedet, så det er viktig å velge en som er egnet for målet ditt. For å bli kvitt maur og andre insekter på badet, anbefaler vi å bruke et insektmidler som inneholder bakterier eller sopp. Disse insektmidlene dreper insektene ved å spise dem, og er derfor svært effektive. Insektmidlene kan kjøpes i de fleste dagligvarebutikker eller på nettet.

Det er ikke alltid like enkelt å bli kvitt maur og andre insekter på badet. Men det finnes en rekke forskjellige metoder som kan hjelpe deg på veien. En av de enkleste metodene er å bruke en våt klut eller svamp. Gni forsiktig over de berørte områdene, og maur og andre insekter vil snart forlate badet. For å forhindre at de kommer tilbake, kan det være nyttig å bruke en insektsspray i området. Dette vil drepe eventuelle insekter som allerede er der, og forhindre at nye kommer inn. Hvis du har et alvorlig problem med maur eller andre insekter, kan det være nødvendig å ringe en profesjonell. De kan sette opp en felles sprøyting system som vil drepe alle insekter i området, og forhindre at nye koloniene etableres.

hold deg maur- og innsektfri på badet

Badet er ikke alltid det mest hyggelige stedet å være når maur og insekter er i nærheten. Her er noen tips for å holde dem borte. 1. Lag et lite maurgjerde rundt badet. Dette kan gjøres ved å sette en stripe med avis eller annet papir rundt badet. 2. Sett maurfeller i nærheten av badet. Dette kan gjøres ved å sette en maurfelle i hver hjørne av badet. 3. Hold badet rent og fritt for matrester. Maur og insekter er ute etter mat, og hvis det er matrester i badet, vil de prøve å komme inn. 4. Ha alltid lokk på avløpsåpningen. Dette forhindrer at maur og insekter kommer inn i avløpet og dermed inn i badet. 5. Sørg for at vinduene i badet er lukket og at eventuelle sprekker og hull er tettet. Dette hindrer at maur og insekter kommer inn i badet. 6. Sett frem insektfangere. Disse kan plasseres rundt badet eller i nærheten av vinduer og dører. 7. Bruk insektmidler. Det finnes insektmidler som er spesielt beregnet for å holde maur og insekter borte.

hold-deg-unna-maur-og-innsekter-pa-badet
hold-deg-unna-maur-og-innsekter-pa-badet

Enkelt og greit – bli kvitt maur og andre innsekter på badet!

Enkelt og greit – bli kvitt maur og andre innsekter på badet! Maur og andre insekter kan være en plage på badet. De kan komme inn gjennom rørene, og de kan også komme inn gjennom hullet i vasken. Det er viktig å bli kvitt dem så snart som mulig, fordi de kan forårsake skader på badet. Det er enkelt å bli kvitt maur og andre insekter på badet. Du trenger ikke å bruke giftige midler. Du kan bruke en kombinasjon av vann og eddik. Du kan også bruke en kombinasjon av vann og sitronsaft. Bruk en sprøyteflaske for å sprøyte eddik eller sitronsaft på maur og andre insekter. La det virke i noen minutter, og skyll deretter av med vann. Gjenta prosedyren om nødvendig. Du kan også bruke en kombinasjon av salt og vann. Du trenger ikke å bruke for mye salt. Du kan bruke en kvart kopp salt og en liter vann. Bland alt sammen og sprøyt det på maur og andre insekter. La det virke i noen minutter, og skyll deretter av med vann. Gjenta prosedyren om nødvendig. Boraks er også et effektivt middel mot maur og andre insekter. Du kan kjøpe boraks i butikken. Bland en del boraks med to deler sukker. Ha blandingen i et glassbeger, og plasser det på et sted der maurene går. La det virke i noen dager, og du vil se at maur og andre insekter forsvinner.

Sånn holder man de unna!

Det er ikke hyggelig å ta et bad og så oppdage at maur eller andre insekter har kommet inn i rommet. For å slippe unna dette, kan det være lurt å følge noen enkle tips. For det første, sørg for at det ikke er noen matrester som kan friste insektene inn. Ha alltid kjøkkenskapene og skufferne i badet stengt, og tøm eventuelle kjøleskap og frysere etter bruk. Husk også å feie og moppe ofte, for å fjerne eventuelle matrester på gulvet. For det andre, kan det være lurt å sette litt eddik eller sitronsaft i vasken og i avløpet. Dette hjelper ofte til å holde insekter unna. Du kan også sette litt vann i en sprøyteflaske og spray dette rundt i rommet, eller bruke en insektsspray. For det tredje, kan det være lurt å sette en klut med litt vann og eddik eller sitronsaft under vasken eller ved siden av døren. Dette fungerer ofte som en effektiv barriere for insekter. For det fjerde, kan det være lurt å sette litt vann i en skål og legge denne på et strategisk sted i rommet. Insekter liker ikke vann, så dette kan ofte holde dem unna. For det femte, kan det være lurt å sette litt vann i en sprayflaske og bruke dette til å spraye rundt i rommet. Dette hjelper ofte til å holde insekter unna. Husk at det er viktig å være forsiktig når du bruker disse metodene, fordi noen av dem kan være skadelige for mennesker også. Sørg derfor alltid for å følge instruksjonene på produktene du bruker, og kontakt lege eller apotek hvis du er i tvil.

Innlegget er betalt – Sånn klarer vi å levere gratis kvalitetsinnhold. Takk for din forståelse! 

Del innlegg

Andre populære innlegg