Dette ødelegger VVS-systemene dine

Vi dekker hele Norge

Ring oss og få et uforpliktende tilbud på tlf: 489 19 380 (døgnåpent)

Rørleggerarbeid er en av de tingene vi egentlig ikke tenker på før det begynner å gå dårlig.

Huset ditt kan bli oversvømmet på grunn av rørleggerulykker eller uforsiktighet. Noen av dem er utenfor vår kontroll, men andre er forårsaket av dine tidligere valg.

Mange huseiere vet ikke engang at de er en større trussel mot rørleggerarbeid enn noe annet. Deres vaner alene kan ødelegge avløpene eller rørene og hindre dem i å fungere, selv om de prøver å ikke tette til ting.

Å forstå de vanlige feilene bedre kan hjelpe deg å unngå uheldige situasjoner. Sjekk ut denne artikkelen for å lære mer!

Finn din Rørlegger i Oslo her

Les gjerne Hva er en Rørleggervakt her

Hva skal egentlig ned i toalettet?

Det viktigste du kan gjøre for å beskytte rørleggerarbeidet ditt er å unngå å spyle ned ting som hygieneprodukter, tørkepapir, babyservietter og alt annet som ikke er toalettpapir.

Ikke bare vil et tett toalett føre til at du må håndtere et stygt rot, men det kan også føre til en stor regning.

Det er viktig å holde toalettet fritt for blokkeringer slik at du slipper å slite med den ekstra hodepinen som følger med!

Les mer om dette!

Hva med å helle fett ned sluket?

Etter å ha tilberedt en panne med bacon, er det verste du kan gjøre med fettet å tømme det i avløpet.

Hvorfor?

Fordi fettet bygger seg opp over tid, noe som til slutt fører til en enorm blokkering. I verste fall følger det med en dyr regning.

Du må bytte varmtvannsberederen

Du må erstatte varmtvannsberederen din hvis den er eldre enn utløpsdatoen. Dette gjelder selv hvilken modell du eier, og gjør du ikke dette, kan du risikere en kostbar lekkasje. Du kan forvente å betale for høyere energipriser i tillegg.

Det er en rekke tegn du kan se etter når apparatet ditt slutter å fungere bra. Du bør vite hva disse tegnene kan være og hvilke faktorer som kan redusere tiden den er i drift.

Les om varmtvannsberedere.

Rør kan fryse!

Noe av det viktigste å gjøre hvis du bor i et område med lave temperaturer er å hindre at vannet fryser. Hvis rørene dine fryser, kan de skape et stort problem for deg.

Et av de første forsvarene er isolasjonslag.

Ved å legge til noen ekstra forholdsregler som rørvarmere og vannlekkasjealarmer, kan du også holde hjemmet ditt trygt for enhver situasjon.

Les mer om is.

Gjør du rørarbeid selv?

Hvis du er en huseier og trenger å takle en stor rørleggerjobb, er det best å få hjelp av en ekspert. Å gjøre jobben selv kan ende opp med å koste mer penger i det lange løp.

Rørleggere kan være dyre, men det betyr ikke at du bør unngå å ansette dem for tjenestene dine. Kostnadene ved å ansette en rørlegger bør veies opp mot fordelene de gir, som er svært mange!

Bestill en hurtig rørlegger i dag!

Innlegget er betalt – Sånn klarer vi å levere gratis kvalitetsinnhold. Takk for din forståelse! 

Del innlegg

Andre populære innlegg