Hvorfor vannlekkasjer er mer alvorlig enn du tror

Vi dekker hele Norge

Ring oss og få et uforpliktende tilbud på tlf: 489 19 380 (døgnåpent)

Hvis du har opplevd en vannlekkasje før, så vet du svært godt hvor stort problem dette kan skape. Lar du en vannlekkasje herje løst i hjemmet ditt, vil det påføre store og brutale vannskader. Dersom vannlekkasjen har stått lenge nok, kan store deler av boligen bli skadet.

Tiden det tar å fikse skadene varierer ofte på tiden det tar før problemet blir håndtert. Hvis du ønsker å lese litt om hvordan vannlekkasjer normalt oppstår så du kan være forberedt på det verste, gjerne les videre!

Finn din Rørlegger i Oslo her

Les gjerne Hva er en Rørleggervakt her

Hva som vanligvis skaper vannlekkasjer

vannlekkasjer kan oppstå av flere forskjellige grunner. Under kan du lese om de tre mest vanlige grunnene for hvordan en vannlekkasje oppstår.

Gamle rør kan starte å lekke

Jo eldre et rør er, jo større er sjansen for at det begynner å lekke. Grunnen for dette er rett og slett fordi rør har en levetid. De er laget for å vare lenge, men denne tiden er dessverre ikke evig.

Mange glemmer faktisk dette, og har utrolig gamle rør i hjemmet sitt. Det beste du kan gjøre for å unngå dette, er rett og slett å la en rørlegger ta en sjekk på rørene i hjemmet ditt.

Da får du anbefalinger på hva du behøver å gjøre videre, hvis det skulle være noe galt.

Frosne rør kan sprekke

Har du vannrør ute eller utsatt for kulde over tid, er det en sjanse for at røret kan fryse til is. Dette er noe vi ikke ønsker, da det kan skape sprekker i røret.

Når vann fryser til is, øker trykket så mye at røret kan sprekke. Dette skaper store vannlekkasjer som må ses på så raskt som mulig for å redusere mengden vannskader.

Har du rør utsatt for frost kan du kjøpe varmekabler som du legger ved siden av eller rundt rørene.

Tilkoblingspunkter kan starte å lekke

Rør er ikke alltid installert med riktige koblingspunkter, noe som kan starte brutale vannlekkasjer. Derfor må du alltid sørge for at din rørlegger er godkjent og bruker godkjente produkter som passer til dine rør.

Ønsker du pålitelig og profesjonell rørleggerhjelp fra fagfolk som kan alt om produktene deres for å unngå slike problemer, klikk her! Du får tilgang til en rørleggertjeneste som setter deg opp med en sertifisert og godkjent rørlegger i ditt område.

Innlegget er betalt – Sånn klarer vi å levere gratis kvalitetsinnhold. Takk for din forståelse! 

Del innlegg

Andre populære innlegg