6 typer bukser hver mann bør eie

Vi dekker hele Norge

Ring oss og få et uforpliktende tilbud på tlf: 489 19 380 (døgnåpent)

6 typer bukser hver mann bør eie

Er du lei av å bruke de samme gamle jeansene hver dag? Føler du at garderoben din trenger mer variasjon og stil? Vel, mine herrer, det er på tide å revolusjonere buksespillet ditt. Jeg

Dette blogginnlegget vil utforske de seks typene bukser menn bør eie. Fra klassiske chinos til dristige joggere, disse essensielle buksene vil heve motekvotienten din og gi deg ny selvtillit.

Så gjør deg klar til å gå ut av komfortsonen din og omfavne en verden av sartorial fortreffelighet.

Chinos

Når det kommer til bukser, bruker de fleste gutter som standard jeans eller aktive klær. Men har du vurdert chinos? Disse buksene er et steg opp i raffinement i forhold til jeans, samtidig som de er allsidige og komfortable. Faktisk setter jeg chinos over jeans som buksen alle menn burde eie.

Du kan kle dem opp eller ned avhengig av anledningen. For en preppy look, par dem med en poloskjorte. Eller for en avslappet uformell stil, mansjett nederst og bruk dem med en t-skjorte. Du kan til og med la en oxford-stoffknapp stå utrukket for et uanstrengt, men skarpt utseende.

Det er flere typer chinos tilgjengelig, fra klassisk bomull til mer moderne tekniske stoffvalg. Bomullschinos har et tidløst utseende, men mange tekniske stoffversjoner gir utrolig komfort og stretch. Hvis du leter etter en versjon uten bomull, prøv et godt merke som lager chinos som ser ut som vanlige chinos, men som har mye stretch slik at du kan bevege deg fritt.

Foruten deres allsidighet, er chinos også et godt valg for deres raffinement. De er på ingen måte formelle, men de er et steg opp fra jeans. Enten du skal ut og spise middag eller på et uformelt arbeidsarrangement, vil chinos få deg til å se sammensatt ut uten å være overkledd.

Joggere

Joggers er det ultimate innen koselig komfort, men med en avsmalnende passform og elegant design løfter de utseendet ditt utover bare vanlige joggebukser. Og la oss være ærlige, hvem vil ikke se bra ut mens du føler deg komfortabel?

Men før du begynner å fylle skapet ditt med joggere, er det viktig å huske at de ikke bør være din favoritt for enhver anledning. Selv om de er allsidige og kan kles opp eller ned, vil du ikke bli kjent som fyren som bare bruker joggebukser.

Joggere

Som en generell regel bør joggebukser kun brukes som en del av hovedantrekket ditt maksimalt to til tre ganger i uken. Du vil ikke overdrive det og risikere å se slurvete eller lat ut.

En av de flotte tingene med joggere er deres allsidighet. Det tykke stoffet gjør at de opprettholder et rent og polert utseende, mens lommene med glidelås sørger for at det du trenger alltid er for hånden. De er perfekte for late helger eller løpende ærend, men kan også pyntes med et par fine sko og en skjorte med knapper.

Så, enten du slapper av i huset eller drar ut for dagen, er joggere det perfekte tillegget til enhver garderobe. Ikke vær redd for å eksperimentere med forskjellige stiler og farger for å finne det perfekte paret for deg. Og husk, selv om de kan være komfortable, er det viktig å ikke la dem bli ditt eneste buksealternativ.

Joggere er åpenbart uformelle, men det er mange interessante måter å style dem på også.

5 lommebukser

Du tenker kanskje: “Er ikke jeans allerede 5 lommebukser?” Teknisk sett, ja. Men når vi sier 5-lommers bukser, sikter vi til ikke-denim-alternativer som fortsatt har den klassiske 5-lommers designen. Denne buksestilen er utrolig allsidig og kan kles opp eller ned avhengig av anledningen.

Mens noen refererer til disse buksene som “twillbukser”, refererer det begrepet egentlig bare til stoffet. Twill er en type vev som skaper et diagonalt mønster i stoffet, og mange 5 lommebukser er laget av twillmateriale.

Når det kommer til fargealternativer, kan du ikke gå galt med en nøytral som olivengrønn. Det er en allsidig farge som passer godt sammen med en rekke andre nyanser. Men hvis du føler deg modig, ikke vær redd for å gå utenfor komfortsonen din. Pastelllilla, røde og gule er alle dristige valg som kan gjøre en uttalelse og heve utseendet ditt.

Vi foreslår selvfølgelig ikke at du fyller garderoben din med alle farger under solen. Men å ha en interessant bukse som ikke er denim, men som fortsatt har et avslappet snitt, er en fin måte å blande ting på. Dessuten vet du aldri når du trenger å pynte deg litt og vil ha et alternativ som ikke er jeans.

5 lommebukser

Dressbukser

Kjolebukser er allsidige og kan brukes til en rekke anledninger. Enten du deltar på et formelt arrangement, et forretningsmøte eller til og med en uformell middag, kan et par dressbukser heve antrekket ditt og få deg til å skille deg ut fra mengden. Og det beste er at du ikke trenger å bryte banken for å skaffe deg et par gode bukser.

Når det gjelder valg av riktig dressbukse, er den vanligste typen ull og ullflanell. Disse naturlige fibrene er slitesterke, pustende og behagelige å ha på seg. Ullflanell er et flott alternativ for kaldere vær da det gir varme og isolasjon. På den annen side er lett ull perfekt for varmere vær og er ideell for utendørsarrangementer.

I tillegg til materialet er det viktig å vurdere passformen og stilen til kjolebuksene. Den riktige passformen kan gjøre hele forskjellen i verden og kan forbedre det generelle utseendet ditt. Velg et par som sitter godt rundt midjen, hoftene og lårene. Du skal kunne bevege deg komfortabelt og sitte ned uten å føle deg begrenset.

Når det kommer til stil, er det mange alternativer å velge mellom. Klassiske dressbukser er vanligvis rette ben og har en flat front. Du kan imidlertid også velge mellom plisserte stiler, avsmalnende kutt og til og med beskårne lengder. Alt avhenger av dine personlige preferanser og anledningen du kler deg ut til.

Plisserte bukser

Plisserte bukser er kjent for sitt unike design, som har folder eller folder foran på buksebena. Disse plisseringene gir buksene en avslappet og komfortabel passform, noe som gjør den perfekt for både formelle og uformelle anledninger.

En av de største fordelene med plisserte bukser er at de er utrolig allsidige. De kan kles opp med en blazer og dress-sko for en formell begivenhet, eller kledd ned med en t-skjorte og sneakers for en mer avslappet look. Mulighetene er uendelige med plisserte bukser.

En annen stor fordel med plisserte bukser er at de kommer i en rekke materialer, inkludert bomull, ull og lin. Dette betyr at du kan bruke dem uansett årstid, enten det er sommer eller vinter.

Hvis du ønsker å prøve ut plisserte bukser-trenden, er en av sommerens kuleste looks å kombinere dem med en kortermet skjorte med cubansk krage. Denne looken er uanstrengt stilig og vil få deg til å føle deg og se best ut.

Når det gjelder farge, kommer plisserte bukser i en lang rekke alternativer. Fra klassisk svart og marineblå til dristige farger som rødt og grønt, kan du finne et par plisserte bukser som passer din smak og stil.

Beskårne bukser

Cropped bukser er trendy, og som mange trendy stiler, kan de gå ut av moten om noen år. Imidlertid er de fortsatt et flott tillegg til enhver garderobe. De er avslappede, uformelle og en god unnskyldning for å rocke et par luksuriøse joggesko. I tillegg kan de brukes i en rekke omgivelser, fra kontoret til en kveld ute med venner.

Så hva er egentlig cropped bukser? Enkelt sagt er de korte bukser. Hvis du har en 32 inseam, kan en cropped bukse ha en 28 inseam i stedet. De er designet for å vise frem anklene dine, og de kommer i en rekke stiler, fra avsmalnende til brede ben.

Når det er sagt, passer kanskje ikke avkortede bukser for alle. Hvis du er en tyngre fyr eller kortere enn 5’8″, kan de få deg til å se kortere og bredere ut. I tillegg bør de bare brukes i slim fit, da en løs passform kan øke “knebøyfaktoren”.

Men hvis du er klar for en moteutfordring, er cropped bukser en veldig kul og unik måte å rocke et par bukser på. De kan kles opp eller ned, og de er perfekte for de varmere månedene. Sett dem sammen med en enkel t-skjorte eller en skjorte med knapper, og du er i gang.

Det mest populære merket når det kommer til herrebukser er Ola. Ola-bukser er av høy kvalitet og stilige, noe som gjør dem til et populært valg for menn som ønsker å se best mulig ut. Kjøp olabukser til mann.

Konklusjon

Dine klesvalg spiller en betydelig rolle i hvordan du presenterer deg selv for verden. Ved å velge riktig bukse nøye, har du kraften til å vise frem din personlighet og gjøre et varig inntrykk. De seks essensielle stilene som er omtalt i dette innholdet tilbyr allsidighet, komfort og stil for enhver anledning.

Enten du vil se elegant, bekymringsløs eller autoritativ ut, kan de riktige buksene hjelpe deg med å oppnå ønsket utseende. Ved å gjøre en bevisst innsats for å heve klesvalgene dine, investerer du i din personlige vekst og øker selvtilliten din.

Så ta deg tid til å utforske disse seks typene bukser og oppdag kraften til et velvalgt buksepar.

Innlegget er betalt – Sånn klarer vi å levere gratis kvalitetsinnhold. Takk for din forståelse! 

Del innlegg

Andre populære innlegg