Topp 5 beste verktøy du bør ha for hånd!

Vi dekker hele Norge

Ring oss og få et uforpliktende tilbud på tlf: 489 19 380 (døgnåpent)

Når du eier et hus, kan det gå galt med forskjellige ting med det du eier. Hvis du vil, kan du fikse mye av dette på egenhånd, som å sage ned et tre, fikse et tett toalett eller et ødelagt bord.

Men for å gjøre disse oppgavene må du ha det riktige verktøyet for hånd! Du får ikke gjort så mye med treet i hagen uten noe å sage det ned med.

Dette lille innlegget er ment å forberede deg på ulike situasjoner.

Finn din Rørlegger i Oslo her

Les gjerne Hva er en Rørleggervakt her

Håndsag

Enten du er en gjør-det-selv-håndverker, totalentreprenør, tømrer eller noen andre med kappeapplikasjoner, lønner det seg å ha en håndsag i hjemmet.

Disse verktøyene gjør det enklere å få utført verdifulle oppgaver og forbedrer din evne til å utføre kvalitetsarbeid i ethvert miljø.

Å ha en håndsag lett tilgjengelig i stedet for å måtte ha sagene i et verksted eller oppbevaringssted hjelper deg å få gjort mer, både effektivt og rimelig!

Skrutrekker

Du bør ha en skrutrekker hvis du liker å jobbe med prosjekter og hvis du ønsker å ruste hjemmet ditt for krisesituasjoner.

Det finnes mange forskjellige typer skrutrekkere, minst et dusin forskjellige typer. Det meste som håndteres av tradisjonelle skrutrekkere kan tas hånd om av ett enkelt verktøy med utskiftbare bits

Phillips skrutrekkere kommer i størrelser fra 0 til 4. Størrelsen på verktøyet bør velges basert på dine nåværende prosjektbehov.

Torx- og Robertson-skrutrekkere er noen av de største. Skruene kan motstå utfelling, noe som er frustrerende fordi skrutrekkerhodet glir ut av skruen.

Hammer

Å finne en hammer med behagelig grep og en som demper vibrasjoner er ofte det beste valget. Du velger riktig hammer avhengig av bruken! Hvis du trenger det for å rive, kan det være lurt å gå med en med “rippe” klo.

Kjøp en hammer med glatt hode for å unngå overflateskader og spiker som glir når du treffer dem.

Mens en standard hammer eller klohammer er synonymt med en verktøykasse for hjemmet, kan det hende at en slegge ikke anses som viktig; Det er imidlertid et verktøy å ha i verktøyskjulet!

Slegger er sterke nok til å bryte betong og steiner, og kan hjelpe til med alle innvendige eller utvendige veggprosjekter.

Under kan du se hvordan man bruker en hammer!

Tang

Tang er enheter som kan brukes til å holde små gjenstander når du trenger å manipulere dem. Det er et nyttig verktøy rundt i huset eller verkstedet og er flott for å fikse småting som skruer eller spiker.

Med nok dreiemoment påført, kan de trekke, klemme eller bøye metall i form. Kombinasjonstang er ypperlig for dette på grunn av sin lange nesediameter, mens låsetang vil holde gjenstanden du jobber med på plass til du er ferdig.

Skiftenøkkel

Du trenger noen få justerbare skiftenøkler i forskjellige størrelser. De kan manipulere sekskantede muttere og bolter, noe som er uvurderlig når det kommer til hjemmereparasjon og montering.

Unbrakonøkkelsett er også verdt å ha for hånden, da de er håndholdte og ideelle for å jobbe med skruer og bolter som har seks kanter.

Du vil finne at disse verktøyene er ekstremt nyttige for å montere gjenstander som møblene i hjemmet ditt.

Funnet en lekkasje? Eller kanskje du vil installere en ny vask?

Hvis du er uheldig og finner en lekkasje, vil det mest sannsynlig en rørlegger til for å ordne opp i saken. Lekkasjene oppstår gjerne der du ikke kommer til, og det er ufattelig viktig å lokalisere den hurtigst mulig før skadene blir for store.

Bestill en profesjonell, rask og hyggelig rørlegger og få hjelp med alt innen VVS!

Innlegget er betalt – Sånn klarer vi å levere gratis kvalitetsinnhold. Takk for din forståelse! 

Del innlegg

Andre populære innlegg