Et ryddig lager – avgjørende for seriøse rørleggere

Vi dekker hele Norge

Ring oss og få et uforpliktende tilbud på tlf: 97 33 88 99 (døgnåpent)

Å drive en egen rørleggervirksomhet kan være både spennende, utfordrende og lukrativt. Det finnes alltid rom for seriøse rørleggere i bransjen, som rørlegger vil du definitivt ikke stå arbeidsledig med det første. Samtidig kan det være krevende å drive godt, ikke minst når det gjelder logistikk og lagerdrift. Da kan små grep, som et oversiktlig lager, funksjonelle servicebiler og bruk av stablekasser være tiltak som gir deg mer oversikt.

En lagerbeholdning tilpasset behovet

Alle rørleggere vil ha ulike behov når det gjelder hvilke produkter og verktøy som må være på plass på lageret, i bilen eller med inn til kunden. Det er selvfølgelig mulig å peke uten noen helt grunnleggende verktøy og småting som vil være felles, men husk på at det finnes rørleggere med helt ulike fokus – fra utpregede servicebedrifter til rørleggere med fokus på nisjemarkeder som offshore.

Bruk av enkle stablekasser kan gjøre lagerstyringen litt enklere, og samtidig fungere som et bindeledd mellom hovedlageret og produktene som den enkelte rørlegger tar med seg i bilen. Igjen er behovene selvfølgelig svært varierende, men det finnes kasser som kan tilpasses alt fra en halv standard europall og ned til bare 1/8-pall.

Orden og ryddighet gir et godt inntrykk

God orden vil ikke bare gjøre arbeidsdagen enklere for rørleggeren, det vil dessuten gi en bedre kundeopplevelse. Det kan være særlig viktig når det gjelder jobber hos privatpersoner, som kanskje ikke har den samme forståelsen for at rørleggeren må reise tilbake til lageret for å hente noen smådeler.

Det vil selvfølgelig aldri være mulig å ha et fullt utstyrt og komplett lager i en vanlig servicebil, men med litt forarbeid er det mulig å øke sjansene for at rørleggeren faktisk har med det han eller hun trenger. Samtidig gir det et godt inntrykk når man kommer forberedt til en jobb, og det kan til og med bli enklere å selge inn flere produkter hos kunden.

Innlegget er betalt – Sånn klarer vi å levere gratis kvalitetsinnhold. Takk for din forståelse! 

Del innlegg

Andre populære innlegg