Kan du fikse rørleggerproblemer selv?

Vi dekker hele Norge

Ring oss og få et uforpliktende tilbud på tlf: 489 19 380 (døgnåpent)

Et vanlig husholdningsproblem er rørleggerproblemer. Den vanligste årsaken til dem er vannlekkasje. Hvis du merker at toalettet ditt ikke spyler ordentlig og det er vann på gulvet, kan det være lurt å ringe en rørlegger

Det er mange mulige årsaker til at toalettet ditt slutter å spyle. En tetthet i rørene kan forårsake dette problemet. Det kan også være på grunn av mangel på vanntrykk i hjemmet ditt eller noe helt annet. Uansett årsak kan problemet selvfølgelig løse seg selv. Hvis ikke, kan det hende du trenger hjelp fra en sertifisert rørlegger.

Ofte ville for mange ha prøvd å fikse problemet selv, men dette kan føre til enda mer alvorlige problemer. Dette innlegget informerer deg om hvorfor det er lurt å la en fagmann ta seg av rørleggeren din, da du kan pådra deg store og brutale kostnader for deg selv.

Finn din Rørlegger i Oslo her

Les gjerne Hva er en Rørleggervakt her

Hva skjer hvis jeg prøver å fikse VVS-problemer selv?

Dette er et godt spørsmål som alle som noen gang har møtt et rørleggerproblem bør stille. Det er ikke lett å løse rørleggerproblemer, og hvis du er uheldig, kan løsningen bare ende opp med å gjøre problemet verre.

Hvis du har en lekkasje i hjemmet ditt og du prøver å fikse problemet selv, er det en stor sannsynlighet for at problemet kommer tilbake. En lekkasje som ikke fikses kan påføre brutale og utrolig kostbare skader. Hvis lekkasjen oppstår etter noe du selv har fikset, så vil ikke forsikringsselskapet hjelpe deg.

For å sikre at du ikke får problemer senere, anbefales det å la en fagmann ta seg av saken. Ikke bare gjør dette så du får hjelp fra forsikringsselskap, men du vil også få en utmerket kvalitet på det utførte arbeidet. Hvis du har en rørlegger-nødsituasjon, er det ingenting å bekymre deg for. Rørleggere er tilgjengelige 24/7 og kan komme hjem til deg på svært kort forvarsel.

Les om hvorfor du ikke bør utføre rørleggerarbeid selv.

Trenger jeg virkelig en rørlegger? (søkeord: rørleggerarbeid, trenger jeg en rørlegger?)

Sannheten i saken er at det er mange ting som kan fikses på egen hånd, men å vite hva du skal gjøre selv og hva en sertifisert rørlegger bør gjøre for deg er vanskelig å vite. Det er forsovet noen enkle tommelregler du kan følge for å enklere gjøre riktig beslutning.

Hvis det er innenfor din egen bolig og røret ikke inneholder vann under press, kan du fikse det selv. Alt som er innenfor vegger og under gulv, må bli sett på av en fagperson med riktige godkjenninger. Dersom vasken på badet ikke drenerer vannet, er det mest sannsynlig kun vannlåsen som er blokkert, og dette kan du fikse selv. Ellers, hvis du er usikker, bør du ringe en rørlegger og spørre om saken.

Ved å ringe vil du få svar på spørsmålene dine, slik at du vet nøyaktig hva som må gjøres og om dette er noe du klarer å håndtere på egenhånd.

Les om viktigheten av rørleggere her.

Hvordan finner jeg riktig rørlegger?

Det er mange måter å finne den rette rørleggeren på. Du kan søke på nettet, spørre venner og familie, eller se i den lokale avisen. For å hjelpe deg med å finne en solid og pålitelig rørlegger, kan du også ta i bruk supre rørleggertjenester, som denne fra Rørlegger-SOS. Dette er en tjeneste som fungerer ved at du velger ditt området, så blir du satt opp mot en lokal, sertifisert og profesjonell rørlegger som aldri gir seg før jobben har blitt perfekt utført.

Innlegget er betalt – Sånn klarer vi å levere gratis kvalitetsinnhold. Takk for din forståelse! 

Del innlegg

Andre populære innlegg